Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden Mo’Flow

Catering:

Mo’Flow verplicht zich aan alle op papier en in offerte gemaakte afspraken te houden volgens de hierin gestelde voorwaarden. Een offerte is bindend op het moment dat beide partijen schriftelijk/per mail akkoord hebben gegeven,( of mondeling met getuige) Bestellingen voor catering voor 25 tot 50 personen dienen minimaal 7 dagen voor aanvang van party te worden geplaatst en betaald. Bestellingen voor catering voor 50 of meer personen dienen minimaal 7 dagen voor aanvang van party te worden geplaatst en betaald op rekeningnummer NL84ASNB0709219709 ten name van M. Martens op. Prijzen per offerte, incl. 6% BTW. Indien vooruitbetaling uitblijft is Mo’Flow niet verplicht zich aan gemaakte afspraken te houden. Bij annulering worden kosten van inkoop en gewerkte uren ingehouden op de terugbetaling. Bij annulering minder dan 5 dagen voor aanvang partij wordt geen restitutie verleend. Wijzigingen in aantallen hapjes of personen kunt u tot max. 5 dagen voor party per mail aangeven.

Ter beschikking gestelde zaken als; dekschalen, schalen en warmhoudplaten etc. blijven eigendom van Mo’Flow. En worden na de party schoon geretourneerd in overleg. In overleg kan alles gebracht worden op aluminium wegwerpschalen. Bezorgen binnen de stad Groningen is gratis. Bij bezorgen buiten de stad worden kosten in rekening gebracht, zie hiervoor offerte. Bij breuk van schalen of warmhoudplaten wordt 25 euro per voorwerp in rekening gebracht.

Ik ben in bezit van een HACCP certificaat en werk dus middels landelijke hygiëne-eisen.  Producten die ik lever worden goed gekoeld of verhit aan u meegegeven of gebracht. Als u de producten hierna nog dient te koelen of verwarmen vermeld ik u dit. Mocht u mijn advies negeren en de waren bederven dan is dit uw verantwoording.

Zichtbare klachten dienen binnen een uur na aflevering producten te worden gemeld per email. Niet zichtbare klachten dienen uiterlijk binnen een dag worden gemeld per email. Klachten worden in overleg opgelost.

Mo’flow is niet verantwoordelijk voor schade als gevolg van opschorting van werkzaamheden of opzegging van de overeenkomst als gevolg van een te late betaling door de opdrachtgever. Mo’Flow is niet verantwoordelijk voor schade als de opdrachtgever schriftelijk foutieve informatie heeft doorgegeven over aantallen personen, aanvangstijden of omstandigheden van de locatie. Mo’Flow is niet verantwoordelijk voor schade als gevolg van de uitvoering van de opdracht, tenzij gedekt door haar verzekering of bij aantoonbare grove nalatigheid door Mo’Flow en in dat geval slechts aansprakelijk voor bedrag van de factuur.

Koken op locatie is mogelijk. Vraag naar een offerte op maat: www.gimmemoflow.nl

High-Tea@Home/ ontbijtmanden:

Binnen Groningen gratis bezorgd. Buiten de stad worden kosten in rekening gebracht, zie offerte. Bestellingen plaats u minimaal 2 dagen voor bezorging. Bij hightea@home en ontbijtmanden betaalt u voor levering op rekeningnummer NL84ASNB0709219709 ten name van M. Martens. Servies/mand haal ik tegen betaling op. Wilt u alles ontvangen in wegwerpbakjes zodat u uw eigen servies kan gebruiken, dit kan in overleg, maar levert u geen korting op.

Reiki/coaching: in principe wordt voor of na behandeling contant betaald. Mocht u willen overmaken dan kan dit vooraf of via internetbankieren op uw telefoon ter plekke op rekening NL84ASNB0709219709 ten name van M. Martens. Tarieven staan vermeld op de site.

Bestellen Gebak en Bonbons:

Kleine bestellingen dient u zelf af te halen en contant te betalen. Grotere bestellingen worden in overleg gebracht. Alles wordt in wegwerpverpakkingen afgenomen, tenzij het om kadootjes gaat. Bestellingen doorgeven maximaal 5 dagen voor bezorgen/afhalen. Bij bestellingen boven 25 euro vragen wij 50% aanbetaling te voldoen 2 dagen voor levering. Restbetaling voldoet u dan op moment van afhalen.

Workshops:

Worden aangekocht via de webwinkel of het bedrag wordt uiterlijk 2 dagen voor aanvang van de workshop betaalt, via rekening NL15ASNB0933280572 tnv MoFlow. Bij afmelding/ziekmelding na 24 uur voor aanvang workshop wordt geen restitutie verleend. Tarieven voor alle workshops staan vermeld op mijn website.