Wie is Mo’Flow?

Eigenaar van Mo’Flow, dat ben ik: Monique Martens.
Mo’ is ‘short for’ More maar ook mijn nickname, die door veel vrienden en familie wordt gebruikt. Flow staat voor in je flow zijn, alles loopt lekker als je leeft vanuit je hart.

Koken is van kinds af aan al een passie geweest. Het kook-gen heb ik van mijn oma geërfd. Het fijne aan koken vind ik dat ik me helemaal daar op focus; alles buiten de keuken is er even niet. De geuren, kleuren en smaken strelen mijn zintuigen. Echt een moment van ontspannen en weer opladen. Ik vind het belangrijk dat de ingrediënten waar ik mee kook een eerlijke oorsprong hebben, dus gebruik ik veel biologische- en streekproducten.
Na het koken kan ik altijd erg genieten van de mensen die ik zie smullen van wat ik heb bereid en van de gezelligheid en verbondenheid die samen eten creëert. Mijn levensdoel is mensen Verbinden door Eten. 

In 1996 verhuisde ik naar Groningen waar ik een opleiding Facilitaire Dienstverlening en Catering ben gaan doen. Na wat cateringwerk ben ik verder gaan studeren, ik heb de opleiding HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond en veel in de Hulpverlening gewerkt met zeer uiteenlopende doelgroepen.

Kort na de geboorte van mijn zoon ben ik begonnen met de traditionele Japanse Reiki-opleiding, dat Usui Reiki Ryoho wordt genoemd en sinds de zomer 2016 ben ik ingewijd als Reiki Master. Reikibehandelingen en opleidingen geef ik aan huis.

9 gedachten over “Wie is Mo’Flow?

  1. He Mo

    Mooie website en mooi geschreven!!!
    Ben trots op je en zet hem op!

    dikke kus ome Eddie 🙂

  2. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~flow~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Mo’ Flow

Geef een reactie