Groningse Ondernemers Challenge

Ik doe mee met de Groningse Ondernemers Challenge!
De Groningse Ondernemers Challenge is een wedstrijd voor Sociaal Ondernemers in Groningen waarbij je een geldbedrag kan winnen om jouw sociale plan ten uitvoer te brengen. En ik deed mee met mijn nieuwe bedrijfsplan!! Verder ik ben in onderhandeling over een eigen bedrijfspand! Super spannend natuurlijk!!
Naar aanleiding van de Challnge heb ik 2000 euro gewonnen voor het realiseren van de Starters Winkelwand in mijn toekomstige bedrijfspand!

Het plan:Mo’Flow wil naast een Wereldlunchcafé  met oa Afrikaanse gerechten, ook een ontmoetingsplek zijn voor Nieuwkomers en ZZP’ers. De activiteiten die Mo’Flow al organiseert, blijven bestaan en worden zelfs uitgebreid met: meer workshops, een StartersWinkelWand, kleine verbindende evenementjes, een startersvrijdagmiddagborrel en meer. Medewerkers komen uit landen als Ethiopië, Eritrea en Ghana en kunnen zo middels een traject en hulp van de Gemeente Groningen en Vrouwencentrum Jasmijn perfect integreren in de Groningse samenleving.

Alvast bedankt voor je stem!
Meer info over de Challenge vind je hier